Τequila Mijenta: Launch party για τη νέα super premium Τequila με δυναμικές και διεθνείς παρουσίες.

Η super premium Tequila Mijenta, πραγματοποίησε την παρθενική της εμφάνιση στην Ελλάδα, σε ένα από τα πιο δημοφιλή στέκια της Αθήνας, στο Amber της οδού Κολοκοτρώνη. Εκπρόσωποι του τύπου και προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό χώρο, ήταν εκεί για να γιορτάσουν την άφιξη της πρωτοποριακής  Tequila Mijenta η οποία έχει εμπνευστεί το όνομα της από την ισπανική έκφραση “mi gente” και σημαίνει «οι άνθρωποι μου».

Η  super premium Tequila Mijenta – η οποία διανέμεται από την ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΔΙΑΝΟΜΕΣ Α.Ε.εισάγει μία καινοτομία,  προβάλλοντας έναν από τους σημαντικότερους πυλώνες της εταιρείας: την οικολογική συνείδηση και την προσπάθεια μείωσης του οικολογικού αντίκτυπου στον πλανήτη μας. Έχει λάβει την πιστοποίηση B Corp, χάρη στην αμέριστη αφοσίωση που έχουν επενδύσει οι συνιδρυτές της Juan Coronado & Elise Som ,με την καθοδήγηση της Maestra Tequilera Ana Maria Romero,  στην βιωσιμότητα και στη βιολογική ποικιλότητα των προϊόντων τους.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Γιώργος Λέντζας κι πολλοί ακόμα επώνυμοι παραβρέθηκαν στο launch party ώστε να απολαύσουν την πιο πολυσυζητημένη συνταγή της βραδιάς, τη “Mijenta Margarita”. Η συγκεκριμένη συνταγή – με έντονες μοριακές επιρροές – οφείλει τη γένεση της στον συνιδρυτή και οραματιστή της Tequila Mijenta Juan Coronado ο οποίος εκείνη τη βραδιά ήταν εκεί και επιμελήθηκε τα cocktails προσωπικά!

Φτιαγμένη από βελούδινες μαλακές και αγνές σαν μετάξι υφές,  με μία μακριά επίγευση, η παρασκευή της Tequila Mijenta, πραγματοποιείται σε συνεργασία και τη στήριξη της τοπικής κοινωνίας της ορεινής περιοχής του Jalisco στο Mexico, φανερώνοντας την ιερή και στενή σχέση που έχει το προϊόν με την φύση. 

Στόχος των ιδρυτών της Tequila Mijenta που δραστηριοποιούνται στη βιομηχανία των τροφίμων και των ποτών εδώ και 30 χρόνια, είναι η συγκεκριμένη τεκίλα να συνοδεύει κάθε άνθρωπο στις μικρές και εξίσου μεγάλης σημασίας στιγμές του.

Website: https://mijenta-tequila.com