Οι Ελληνικές Διανομές Α.Ε. ιδρύθηκαν το Σεπτέμβριο του 2000 ως θυγατρική των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών Α.Ε.

Η εταιρεία Ελληνικές Διανομές Α.Ε. δραστηριοποιείται ενεργά στον κλάδο χονδρικής πώλησης αφορολόγητων ειδών επί των εμπορικών και επιβατικών πλοίων από το 2000, καθώς και στα καταστήματα αφορολογήτων ειδών επιβατικών πλοίων και κρουαζιερόπλοιων από το 2013.

Είναι η κορυφαία εταιρεία στον κλάδο της στην Ελλάδα, εστιάζοντας τις δραστηριότητές της στις πωλήσεις αυθεντικών προϊόντων επώνυμων οίκων καπνικών, κρασιών, οινοπνευματωδών ποτών, αρωμάτων και καλλυντικών, σοκολατοειδών, γυαλιών ηλίου, ρολογιών, αξεσουάρ κλπ. Επιπλέον, είναι ο αποκλειστικός διανομέας της PHILIP MORRIS όσον αφορά αφορολόγητες πωλήσεις σε πλοία και για την εσωτερική αγορά των BOTTEGA SPA, ROBERTO CAVALLI SPIRITS & WINES,  ΜΙJENTA, SIX SAINTS, RUM & CANE, LOST DISTILERRY, BODVAR στην Ελλάδα.

Αναλυτικότερα, προμηθεύει και διανέμει προϊόντα παγκοσμίου φήμης εμπορικών σημάτων σε κρουαζιερόπλοια, επιβατικά πλοία, φορτηγά πλοία, τροφοδότες πλοίων, εγχώρια αγορά.

Διαθέτει δίκτυο διανομής σε όλη την Ελλάδα και εφοδιάζει με εγχώρια και εισαγόμενα προϊόντα σε σημεία πώλησης όπως εστιατόρια, ξενοδοχεία, κέντρα διασκέδασης.

Η εταιρεία Ελληνικές Διανομές Α.Ε. συνεργάζεται με διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες, πιστοποιώντας την υψηλή ποιότητα και την αυθεντικότητα των προϊόντων που εμπορεύεται.

Η έμφαση στην αποτελεσματική οργάνωση της λειτουργίας των κεντρικών γραφείων και οι υπερσύγχρονες αποθήκες της εξασφαλίζουν την άμεση και έγκαιρη κάλυψη των αναγκών των πελατών.

Η τεχνογνωσία, η μακρόχρονη εμπειρία αλλά και οι κατάλληλες υποδομές που διαθέτει, αποτελούν την εγγύηση για την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών.

Οικονομικές Καταστάσεις

Ετήσιες Οικονομικές Καταστάσεις

Στοιχεία και Πληροφορίες